Løvens tid - black moon - supermoon

Løven i balanse og ubalanse

Vi er inne i løvens tid. Fra det følsomme vanntegnet Krepsen til det skinnende ildtegnet Løven. Litt av et skifte i energi. Løven er festens midtpunkt. Hun elsker å skinne og soler seg mer enn gjerne i glansen. Du kan bare se for deg Løvinnen på savannen, med solen i bakgrunnen, hvor hun brøler for å vise seg frem. Ledet av solen og det femte huset for underholdning og evnen til å uttrykke seg selv, er det mye kraft og energi i dette tegnet. Løven bringer med seg glede og latter, hun er modig og lojal. Hun representerer hjertet og har mye kjærlighet å gi til andre. Dersom hun er i balanse da.

En ubalansert Løve kan bli svært egosentrisk og skape mye drama. Hun kan bli oppmerksomhetssyk og på sitt verste narsissistisk. Det kan bli mye materialisme og et behov for å vise frem alt hun har for å få oppmerksomhet. Hun gir ikke lenger av generøsitet, men av behovet for annerkjennelse og for å få noe tilbake.

Fra Krepsen til Løven

Denne sommeren startet i Krepsens tid, hvor det handlet om å vende fokuset innover til den autentiske delen av oss selv. Finne ut hvem vi egentlig er, bak alle lagene, murene og maskene vi har bygget og tatt på oss gjennom livet. Fullmånen i Steinbukken var tiden for å slippe det som holder oss tilbake fra og være den vi egentlig er, slik at vi med integritet og stolthet kan være den vi egentlig er ment til å være. Og det er nå vi skal skinne, virkelig skinne, i Løvens tid. Ta den plassen som har vært vår hele veien, brøle og vise oss frem.

Nymåne, supermåne og black moon 31 juli

Nymånen er en tid for inspirasjon, ny start og nye intensjoner. Et skifte i energien, både fra fullmånen for to uker siden, men også fra Krepsens tid. Solen og månen står nå på samme side av jorden, og står derfor begge i Løvens tegn. I juli har vi to nymåner, noe som er relativt uvanlig. Den andre nymånen innenfor samme måned kalles derfor Black Moon. Det er også supermåne, noe som betyr at månen er veldig nærme jorden. Dette forsterker nymåne energien og Løvens egenskaper ytterligere.

Black Moon energien minner også litt om fullmåne energien, som er å gi slipp. Her får vi altså servert en kraftig blanding av energier som hjelper oss å bryte gjennom slik at vi kan være den vi er. Uten masker. Uten begrensninger. Og ingen andre enn nettopp oss selv. Akkurat som Løven selv.

Løven åpner hjertene våre og minner oss på at vi skal akseptere oss selv akkurat som vi er. Løven tviler ikke på seg selv. Hun vet at hun er fantastisk, sterk og vakker. Dersom vi ikke aksepterer oss selv som vi er, blir det vanskelig å være bevisst. Som igjen gjør det vanskelig å jobbe seg gjennom egne mønstre. Så bruk denne enrgien til bryte gjennom, feire deg selv og la deg selv skinne.

Et kontinuerlig emosjonelt arbeid

Dersom vi ønsker å vokse og utvikle oss, må vi være villig til å gi slipp på de gamle versjonene av oss selv. Uansett hvor skummelt dette virker finnes det ingen vei utenom. Vi kan ikke dra med oss det gamle og samtidig gå videre. Noe må ut for at nytt skal inn.

Men vi må også være klar for å slippe og vi må være bevisst på hva som skal slippes. Det er derfor det lønner seg å jobbe jevnlig med månefasene. Hver månefase bygger oppunder hverandre og belyser nye sider ved deg som du kanskje ikke viste om. En kontinuerlig avdekking av mønstre, skrelling av nye lag og integrering av nye følelser og egenskaper.