Detox

Nordmenn ligger i verdenstoppen når det gjelder antall giftstoffer i blodet. Når vi tar blodprøver av både menn, kvinner og barn finner vi i gjennomsnitt mellom 200 og 400 ulike giftstoffer i blodet, sammenlignet med 6-7 forskjellige stoffer for 60 år siden. De finner også de samme giftstoffene i navlestrengen til barn, som hos mor, som dermed har overført stoffene fra sin kropp til barnet. Denne økningen er dramatisk og vi kan umulig vite konsekvensene dette har for helsen vår.

Vi finner giftstoffer og miljøgifter overalt. I smink, hud- og hårproduktene du smører deg med hver dag og vaskemidlene du bruker hjemme. I innpakningspapiret til maten du spiser, og ikke minst i maten og drikken i form av tilsetningsstoffer og sprøytemidler. I klærne og skoene du bruker, i malingen på barnerommet, i barnas leker og i luften du puster inn. I smertestillende og andre medisiner som spises daglig av veldig mange.

Mange eteriske oljer har rensende egenskaper og støtter kroppens naturlige avgiftningsprosesser. I tillegg vil det å leve en giftredusert livsstil virke forebyggende.